Geplaatst op Geef een reactie

Wie wil dit spel testen?

Dit spel heet Hide a Squirrel. Het bestaat uit een ‘boomstam’ van pluche en 3 pluchen eekhoorns met pieper. De eekhoorns kunnen in de boomstam verstopt worden. Je hond kan de eekhoorns bevrijden en kan de ‘buit’ lekker laten piepen. Zo is dit spel ook geschikt voor honden die minder om voer geven.
Omdat mijn testhond gek is op pluchen knuffels – ze plukt ze binnen 5 minuten leeg – kan ik dit spel niet testen. Dit testen gebruik ik om het stappenplan bij het spel te schrijven. Ik zoek dus iemand met een hond die zacht is voor knuffels om dit spel te testen.
Meld je aan met de knop hieronder en geef daarbij aan hoe je denkt dit spel te kunnen aanleren en welke variaties je ziet. Tijdens de testperiode mag je dit spel gedurende 6 weken gratis lenen.

Het testen wordt alleen aangeboden aan leden van de hondenspellenuitleen.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *