Veel gestelde vragen

Vraag: ‘Ik heb een spel uitgekozen maar krijg bericht dat ik het spel nog niet kan komen ophalen.’
Antwoord: Het spel is al uitgeleend. Het wordt voor u gereserveerd en als het terugkomt in de spellenuitleen krijgt u een bericht dat u het spel kunt komen ophalen.

Vraag: ‘Ik heb een mail gekregen met de datum waarop het spel voor me klaar ligt maar dan kan ik het niet komen ophalen. Wat nu?’
Antwoord: Als u het spel niet komt ophalen op de in de mail afgesproken datum dan vervalt uw reservering. Stuur dus een mail als een ophaaldatum niet uitkomt en dan spreken we een nieuwe datum af.

Vraag: ‘Ik wil het spel langer huren. Ik breng daarom het spel niet terug op de retourdatum.’
Antwoord: Als u een spel niet terugbrengt op de retourdatum dan moet u vanaf die datum een boete betalen. De boete voor 1 dag tot 1 week te laat inleveren bedraagt 1 maal de huurprijs; voor 1 week tot 2 weken te laat inleveren 2 maal de huurprijs, vanaf 2 weken te laat inleveren 4 maal de huurprijs. De boete komt bovenop de normale huurprijs. Stuur dus vóór uw retourdatum verlopen is een mail en vraag om een extra huurperiode.

Vraag: ‘De huurperiode van het spel is voorbij maar ik kan het spel op die datum niet terugbrengen. Wat nu?’
Antwoord: Stuur vóór uw retourdatum verlopen is een mail en geef aan dat u het spel niet kan komen inleveren op de retourdatum. U kunt het spel voor een extra periode huren. Als het spel echter door iemand gereserveerd is dan kan dit niet: in dat geval  spreken we samen af wanneer u het spel wel kan komen inleveren. Als die datum binnen een week na uw retourdatum valt dan betaalt u de helft van de huurprijs extra. Als die datum 1 week of meer na de oorspronkelijke retourdatum valt dan betaalt u de hele huurprijs extra.

Vraag: ‘Ik kom een spel inleveren en wil meteen een ander spel meenemen maar ik heb dat spel niet gereserveerd. Kan ik dat spel meenemen?’
Antwoord: Ja dat kan, maar alleen als dat spel niet door iemand gereserveerd is.

Vraag: ‘Ik wil een spel eerder terug brengen dan na 2 weken en meteen een nieuw spel meenemen. Als ik dat tweede spel inlever op de datum dat het eerste spel ingeleverd zou moeten worden hoef ik dan maar een keer de huurprijs te betalen?’
Antwoord: Nee. De huurprijs is vastgesteld voor 2 weken voor één spel. Als je een ander spel huurt begint een nieuwe huurperiode.

Vraag: ‘Kan ik per pin afrekenen of uitsluitend contant betalen?
Antwoord: Bij Woof Playtime kun je pinnen of contant betalen, wat voor je het beste uitkomt.

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact op met Woof Playtime en stel je vraag.