Spelregels en Inschrijven

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden als lid voor de hondenspellenuitleen (dit is gratis):

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Spelregels Hondenspellenuitleen

  • Om spellen te kunnen lenen meld je je aan als lid. Dit kan door je gegevens hieronder in te voeren en te verzenden. Als reactie krijg je jouw lidmaatschapsnummer toegestuurd. Het lidmaatschap is gratis.
  • Zoek een spel uit op de pagina Spellen en reserveer dit spel. Je ontvangt een mail waarin staat wanneer je het spel kan komen ophalen. Ophalen kan bij WoofExperience Hondenschool, Ambachtsweg 4S, 3542 DG Utrecht, of op de locatie van Kynologenvereniging Nieuwegein, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein. Geef bij het reserveren aan op welke locatie je het spel komt ophalen. Voor openingstijden van beide locaties zie ‘Openingstijden Spellenuitleen’ op deze website.
  • Bij het ophalen van een spel betaal je borg. Voor de actuele hoogte van de borg zie onder kopje ‘Hondenspellenuitleen op pagina Tarieven.
  • Na de afgesproken huurperiode (2 of 3 weken) breng je het spel terug. Als het spel schoon, compleet en onbeschadigd ingeleverd wordt krijg je de borg minus het huurbedrag terug. Voor het actuele huurbedrag zie onder kopje ‘Hondenspellenuitleen’ op pagina Tarieven. Neem je vervolgens een nieuw spel mee dan wordt ook voor dat spel een borg ingehouden. Netto betaal je dan alleen het huurbedrag van het ingeleverde spel, tenzij er een boete verrekend wordt.
  • Boete wordt ingehouden indien een spel te laat, niet compleet of beschadigd ingeleverd wordt. De boete voor te laat inleveren is afhankelijk van hoeveel dagen het spel te laat ingeleverd wordt. Zie voor de hoogte van deze boete onder het kopje ‘Hondenspellenuitleen’ op pagina Tarieven. Een spel is beschadigd als het spel(-onderdeel) niet meer in zijn oorspronkelijke functie gebruikt kan worden, dit ter beoordeling door Woof Playtime. De boete hiervoor is de totale borgsom, of, indien het een onderdeel betreft dat los ingekocht kan worden, de vervangingskosten van dat onderdeel. Een spel-(onderdeel) is niet compleet als een of meer onderdelen, zoals aangegeven op de spelbeschrijving bij ‘controle bij inleveren’, niet wordt aangetroffen bij het inleveren. De boete hiervoor is de totale borgsom, of, indien het een onderdeel betreft dat los ingekocht kan worden, de vervangingskosten van dat onderdeel.  Indien dit spel(-onderdeel) later alsnog ingeleverd wordt wordt de ingehouden boete geretourneerd.
  • Als je een spel terugbrengt vóór de huurperiode om is dan wordt het hele huurbedrag berekend.
  • Verlengen van de huurperiode van een spel is mogelijks tenzij het spel door een andere lener gereserveerd is. Het reserveren van een spel is gratis. Een lener kan maximaal 2 spellen tegelijk reserveren. Een reservering vervalt als het gereserveerde spel beschikbaar is maar niet door lener geleend wordt.
  • Je mag maximaal 3 spellen tegelijk lenen. Voor elk geleend spel dient borg betaald te worden.
  • Indien je aan het einde van de huurperiode een spel niet kon inleveren doordat Woof Playtime afwezig was op een via de website of Facebook gepubliceerde ruillocatie gedurende het gehele via de website of Facebook gepubliceerde ruilmoment, dan schuift de einddatum van de huurperiode zonder extra kosten voor je door naar het eerstvolgende ruilmoment op die ruillocatie.
  • Je wordt door Woof Playtime niet geattendeerd op de inleverdatum van een door jou van Woof Playtime gehuurd spel.