Spelregels en Inschrijven

  • Om spellen te kunnen lenen meldt u zich aan als lid. Dit kan door uw gegevens hieronder in te voeren en te verzenden. Als reactie krijgt u uw lidmaatschapsnummer toegestuurd. Het lidmaatschap is gratis.
  • Zoek een spel uit op de pagina Spellen en reserveer dit spel. U ontvangt een mail waarin staat wanneer u het spel kunt komen ophalen. Ophalen kan bij WoofExperience Hondenschool, Ambachtsweg 4S, 3542 DG Utrecht, of op de locatie van Kynologenvereniging Nieuwegein, Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein. Geef bij het reserveren aan op welke locatie u het spel komt ophalen. Voor openingstijden van beide locaties zie ‘Openingstijden Spellenuitleen’ op deze website.
  • Bij het ophalen van een spel betaalt u borg. Zie pagina Tarieven voor de actuele hoogte van de borg.
  • Na 2 weken brengt u het spel terug. Als het spel schoon, compleet en onbeschadigd ingeleverd wordt krijgt u de borg minus het huurbedrag terug. Zie pagina Tarieven voor het actuele huurbedrag. Neemt u vervolgens een nieuw spel mee wordt ook voor dat spel een borg ingehouden. Netto betaalt u dan alleen het huurbedrag van het ingeleverde spel, mits er geen boete verrekend wordt.
  • Als u een spel terugbrengt vóór de huurperiode van 2 weken om is dan wordt het hele huurbedrag berekend.
  • Brengt u het spel te laat, vuil, beschadigd of niet compleet terug dan wordt een boete ingehouden op de borg. Zie pagina Tarieven voor de hoogte van deze boete.

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden als lid (dit is gratis):