Inschrijven en Spelregels

Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden als lid voor de hondenspellenuitleen (dit is gratis). Je krijgt dan een welkomstmail met daarin je lidnummer en informatie over de ruillocaties. Kijk in je spambox als je niet binnen 24 uur die mail ontvangen hebt. De afzender van deze mail is info@woofplaytime.nl.

  Algemene Voorwaarden

  Privacyverklaring

  Spelregels Hondenspellenuitleen

  • Om spellen te kunnen lenen meld je je aan als lid. Dit kan door je gegevens hierboven in te voeren en te verzenden. Als reactie krijg je jouw lidmaatschapsnummer per mail toegestuurd. Het lidmaatschap is gratis. Mocht je deze welkomstmail niet binnen 24 uur na aanmelding ontvangen hebben controleer dan je spambox: mogelijk is hij daar terecht gekomen. De afzender van de welkomstmail is info@woofplaytime.nl.
  • Zoek een spel uit op de pagina Spellen en reserveer dit spel. Geef bij het reserveren aan op welke locatie je het spel komt ophalen. Je ontvangt een mail waarin staat wanneer je het spel kan komen ophalen. Ophalen kan op de ruillocaties zoals aangegeven op de website. Voor openingstijden van de ruillocaties zie ‘Openingstijden Spellenuitleen’ op deze website. Een spel reserveren is gratis. Mocht je niet binnen 24 uur na je reservering een reactie ontvangen hebben controleer dan je spambox: mogelijk is de mail daar terecht gekomen. De afzender van de reactiemail is info@woofplaytime.nl. Als een gereserveerd spel niet binnen 2 welen na de doorgegeven ophaaldatum opgehaald is vervalt de reservering.
  • Bij het ophalen van een spel betaal je borg. Voor de actuele hoogte van de borg zie onder kopje ‘Hondenspellenuitleen op pagina Tarieven.
  • Na de afgesproken huurperiode (2 of 3 weken) breng je het spel terug. Als het spel schoon, compleet en onbeschadigd ingeleverd wordt krijg je de borg minus het huurbedrag terug. Voor het actuele huurbedrag zie onder kopje ‘Hondenspellenuitleen’ op pagina Tarieven. Neem je vervolgens een nieuw spel mee dan wordt ook voor dat spel een borg ingehouden. Netto betaal je dan alleen het huurbedrag van het ingeleverde spel, tenzij er een boete verrekend wordt.
  • Boete wordt ingehouden indien een spel te laat, niet compleet, niet schoongemaakt of beschadigd ingeleverd wordt. De boete voor te laat inleveren is afhankelijk van hoeveel dagen het spel te laat ingeleverd wordt. Zie voor de hoogte van deze boete onder het kopje ‘Hondenspellenuitleen’ op pagina Tarieven. Een spel is beschadigd als het spel(-onderdeel) niet meer in zijn oorspronkelijke functie gebruikt kan worden, dit ter beoordeling door Woof Playtime. De boete hiervoor is de totale borgsom, of, indien het een onderdeel betreft dat los ingekocht kan worden, de vervangingskosten van dat onderdeel. Een spel-(onderdeel) is niet compleet als een of meer onderdelen, zoals aangegeven op de spelbeschrijving bij ‘controle bij inleveren’, niet wordt aangetroffen bij het inleveren. De boete hiervoor is de totale borgsom, of, indien het een onderdeel betreft dat los ingekocht kan worden, de vervangingskosten van dat onderdeel.  Indien dit spel(-onderdeel) later alsnog ingeleverd wordt wordt de ingehouden boete geretourneerd. Als de opbergbox waarin het spel aangeboden wordt beschadigd ingeleverd wordt worden vervangingskosten voor deze opbergbox in rekening gebracht.
  • Als je een spel terugbrengt vóór de huurperiode om is dan wordt het hele huurbedrag berekend.
  • Verlengen van de huurperiode van een spel is mogelijk indien dit voor het verlopen van de huurperiode doorgegeven is, en indien het spel niet door een andere lener gereserveerd is.
  • Je mag maximaal 3 spellen tegelijk lenen. Voor elk geleend spel dient borg betaald te worden.
  • Indien je aan het einde van de huurperiode een spel niet kon inleveren doordat Woof Playtime afwezig was op een via de website of Facebook gepubliceerde ruillocatie gedurende het gehele via de website of Facebook gepubliceerde ruilmoment, dan schuift de einddatum van de huurperiode zonder extra kosten voor je door naar het eerstvolgende ruilmoment op die ruillocatie.
  • Je wordt door Woof Playtime niet geattendeerd op de inleverdatum van een door jou van Woof Playtime gehuurd spel.