Geplaatst op Geef een reactie

Puzzeluurtje nu ook op zaterdag

Met ingang van 17 oktober is het ook mogelijk om op zaterdag te komen puzzelen met de spellen van Woof Playtime. Van 4 tot 5 uur kun je met je hond komen spelen. Je hoeft daarvoor geen lid van Woof Playtime te zijn. Opgeven is niet nodig: wandel binnen en ga spelen! Let op: er wordt geen les gegeven maar vragen over het spelen van spellen worden uiteraard wel beantwoord. Entree met hond € 4. Natuurlijk is het ook mogelijk een spel te komen lenen/ruilen. Het puzzeluurtje op vrijdag (tussen 10 en 11 u) blijft bestaat maar zal niet meer elke week aangeboden worden.

Dit zijn de data op zaterdag:
zaterdag 17 oktober
zaterdag 7 november
zaterdag 28 november
zarerdag 19 december
zaterdag 9 januari

Dit zijn de data op vrijdag:
vrijdag 9 oktober
vrijdag 23 oktober
vrijdag 6 november
vrijdag 20 november
vrijdag 4 december
vrijdag 18 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *