Geplaatst op Geef een reactie

Spelinspiratie tijdens de corona-afzondering: spelen met theezakjes

Met theezakjes (eigenlijk de papieren zakjes die om de theezakjes heen zitten) is een leuk spel te maken. Je moet wel even doorsparen.

Spelen met theezakjes

Is je hond nu niet zo’n precieze peuteraar dan is dit spel mogelijk niet zo geschikt. Dus let even op hoe je hond dit spel speelt. Eet hij voertje met zakje en al op, wordt hij steeds drukker of begint hij ongecontroleerd te bewegen, haal hem dan uit het spel door hem met iets lekkers of zijn favoriete speeltje bij de theezakjes weg te halen. Ruim de mand met theezakjes dan op. In de volgende video zit hopelijk een spel dat beter bij je hond past.
Voor de honden die wel precies kunnen peuteren: veel speelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *