Geplaatst op Geef een reactie

Woof Playtime in Corona-tijden

Vanwege het Coronavirus zijn de ruillocaties van Woof Playtime gesloten. Dit duurt in elk geval tot 6 april maar mogelijk zelfs langer. Het omruilen van een spel is dus niet mogelijk. Voor spellen met een inleverdatum na vandaag geldt dat de huurperiode gratis verlengd wordt vanaf de datum dat het spel ingeleverd had moeten worden. Dit geldt tot nader order.

Ook zal het puzzeluurtje voorlopig niet doorgaan. Om jullie wat inspiratie te geven over hoe je met je spel langer plezier kan hebben, of wat je met huis-, tuin- en keukenmateriaal allemaal kan doen, zal ik af en toe een filmpje op de Facebookpagina en het Instagram-account van Woof Playtime posten.

Voor vragen over Corona en je hond (en andere huisdieren) kun je hier terecht.

Sterkte in deze vreemde tijden! Let goed op je zelf en op je naasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *