Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw! Agility spelmateriaal te huur

Woof Playtime verhuurt nu ook agility (behendigheid) materiaal. Zo hebben we een tunnel, 2 hoepels, een slalom en een set van 4 hordes te huur om in de tuin of het park met je hond dat onderdeel van agility te oefenen. Bijgesloten zit geen stappenplan om het onderdeel aan te leren maar wel een instructie om het op te zetten. Vanwege de omvang van de spellen zijn deze alleen op te halen op locatie Maarssenbroek. Reserveer het spel om te horen wanneer het beschikbaar is. Ze zijn te vinden in categorie ‘Buitenspel‘.

Geplaatst op Geef een reactie

Uitslag nieuwjaarsprijsvraag

De winnaar van de prijsvraag met de woordwolk is Esther (lidnummer 178). Esther had alle antwoorden goed:

a = 318 (aantal spellen uitgeleend in 2022)
b = 81 (aantal spellen te leen bij Woof Playtime)
c = 185 (lidnummer dat onlangs is ingeschreven. Inmiddels staat de teller op 188)
d = 18 (laagste lidnummer die in 2022 een spel heeft geleend. Deze lener heeft in april 2019 voor het eerst een spel geleend)
e = 19 (aantal spellen die de meest lenende lener in 2022 heeft geleend. Deze lener neemt vaak 2 spellen tegelijk mee).

Esther ontvangt een spellenkaart waarmee ze 5 keer een spel gedurende 3 weken kan lenen. Deze kaart heeft een waarde van € 31,50. Gefeliciteerd!

Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwjaarsprijsvraag!

We beginnen het nieuwe jaar met een prijsvraag over de cijfers over 2022. In de woordwolk staan 5 verschillende cijfers. Wie weet welk cijfer waarvoor staat?

a aantal keer dat een spel is uitgeleend

b aantal spellen te leen bij Woof Playtime

lidnummer c is onlangs ingeschreven

d laagste lidnummer (dus oudste lid) die in 2022 een spel heeft geleend

e aantal spellen die de meest lenende lener geleend heeft in 2022

Weet jij welk cijfer op welke plek hoort? Mail het antwoord naar info@woofplaytime.nl. Uit de juiste antwoorden wordt op 8 januari de winnaar van een 5-spellenkaart (ter waarde van € 31,50) getrokken!

Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe ruillocatie gevonden: KCZeist!

Vanaf 22 oktober komt Woof Playtime op zaterdag om de 3 weken naar de Kynologenclub Zeist en omstreken (KCZeist: Blikkenburgerlaan 125, 3703 CV Zeist) om spellen te ruilen. Op zondag 2 oktober waren er clubwedstrijden bij KCZeist, en Woof Playtime kon zich er meteen aan de leden voorstellen. Het was een leuke dag.

Geplaatst op Geef een reactie

Spellen ruilen bij URV: nieuwe locatie!

Zaterdag 30 april worden er spellen geruild op de nieuwe locatie van de Utrechtse Rashonden Vereniging (URV): Manitobadreef 8 te Utrecht. Ik ben er met een selectie aan spellen van 12.30 tot 13.30 u. Wil je een spel komen lenen? Wandel gerust binnen. Als je een specifiek spel wil komen lenen stuur me dan van te voren een berichtje: dan neem ik het spel voor je mee als het beschikbaar is.