Workshop Hersenwerk

Een workshop Hersenwerk door Woof Playtime wordt gegeven volgens de visie van Hersenwerk voor Honden. Tijdens deze workshop leer je wat Hersenwerk inhoudt, wanneer je het kan toepassen, en hoe je een spel met je hond speelt. Daarnaast ontdek je de voorkeuren van je hond wat betreft techniek en materiaal, en hoe hij aangeeft wanneer hij klaar is.

Workshop Hersenwerk

Tijdens deze werkshop leer je wat Hersenwerk is, wanneer je het kan toepassen en wat je ervoor nodig hebt. Je leert hoe je een spel aanbiedt en hoe een stappenplan eruit ziet. Je ontdekt de speelstijl van je hond en zijn voorkeur wat materiaal betreft. Je leert de signalen van vermoeidheid en frustratie herkennen. 

Tijdens deze workshop oefenen we het wachten tijdens het klaarmaken van het spel, en het signaal om te gaan spelen. We leren herkennen wanneer de hond klaar is met spelen. Daarnaast oefenen we technieken als afrollen, opwippen en schuiven. 

Workshop Hersenwerk vervolg

Tijdens deze workshop herhalen we kort wat belangrijk is bij het spelen van Hersenwerk-spellen. Daarnaast oefenen we de technieken trekken, tillen en draaien. 

Deze workshops worden gegeven op de locatie van WoofExperience Hondenschool. Een workshop duurt één uur. Omdat één uur aan een stuk spelen voor de hond te vermoeiend is wordt oefenen afgewisseld met rusten voor de hond en uitleg voor de baas. Er doen maximaal 4 honden mee aan een workshop. In principe neem je eerst deel aan de eerste Hersenwerkworkshop tenzij je kan aantonen dat jij en je hond veel ervaring hebben met Hersenwerk.

Ga naar pagina Tarieven voor de kosten van deze workshops. Voor meer informatie of vragen neem contact op met Woof Playtime. In de Woof Playtime kalender worden workshops aangekondigd, maar zie je er geen of komt die datum niet uit neem dan gerust contact op.