Workshop Hersenwerk

Tijdens deze workshop leer je wat Hersenwerk is, wanneer je het kan toepassen en wat je ervoor nodig hebt. Je leert hoe je een spel aanbiedt en hoe een stappenplan eruit ziet. Je ontdekt de speelstijl van je hond en zijn voorkeur wat materiaal betreft. Je leert hoe je frustratie kunt herkennen en hoe je het kan voorkomen.  

Tijdens deze workshop leer je dat er 2 soorten spellen zijn en leer je wanneer je welke kunt toepassen. Samen kijken we naar je hond: hoe zie je wanneer hij ontspannen speelt, hoe vraagt hij om hulp, hoe zie je dat hij moe is, hoe zie je dat hij klaar is met het spel, hoe zie je dat hij een spel leuk vindt?

Daarnaast spelen we natuurlijk veel!

Een workshop Hersenwerk door Woof Playtime wordt gegeven volgens de visie van Hersenwerk voor Honden

 

De workshops worden gegeven op de locatie van WoofExperience Hondenschool. Een workshop duurt één uur. Omdat één uur aan een stuk spelen voor de hond te vermoeiend is wordt oefenen afgewisseld met rusten voor de hond en uitleg voor de baas. Er doen maximaal 4 honden mee aan een workshop. 

Ga naar pagina Tarieven voor de kosten van deze workshop. Voor meer informatie of vragen neem contact op met Woof Playtime. In de Woof Playtime kalender worden workshops aangekondigd, maar zie je er geen of komt die datum niet uit neem dan gerust contact op.