Puzzelen met je hond

Cursus ‘Puzzelen met je hond’

De cursus ‘Puzzelen met je hond’ bestaat uit 4 lessen van een uur. Tijdens deze cursus leer je hoe je samen met je hond een spel speelt. Je leert wat je nodig hebt om verantwoord met je hond te puzzelen. Je leert te kijken naar je hond: hoe puzzelt je hond, wat vindt je hond leuk, hoe geeft hij aan dat de puzzel te moeilijk is of dat hij moe is.
Je leert je hond diverse technieken aan die veel voorkomen bij het puzzelen, zoals afrollen, trekken, opwippen, tillen, schuiven en draaien. En natuurlijk spelen we ook gewoon lekker!
En om alles wat je geleerd hebt te oefenen kun je 3 keer een spel van Woof Playtime hondenspellenuitleen mee naar huis nemen.

Woof Playtime zet diverse losse modules in voor het oefenen van technieken die noodzakelijk zijn om spellen op te lossen. In elke module hoeft maar één techniek uitgevoerd te worden om bij het voertje te kunnen komen. Je hond wordt daardoor niet afgeleid en kan zodoende de techniek goed oefenen. Als de techniek later in een spel met een andere techniek gecombineerd wordt dan weet je hond wat hij moet doen om het spel te kunnen oplossen.

Introductieles ‘Puzzelen’

Speel je wel eens spellen met je hond maar heb je nog wat handvatten nodig? Weet je niet goed hoe je je hond kan aanleren dat hij netjes wacht terwijl jij het spel klaarmaakt? Twijfel je over hoe lang je door kan gaan met spelen, of hoe vaak je een spel achter elkaar kan aanbieden? Volg dan de introductieles ‘Puzzelen’ om antwoord te krijgen op deze vragen.
Neem contact op met info@woofplaytime.nl om een afspraak te maken voor deze les.