Puzzelen met je hond

Cursus ‘Puzzelen met je hond’

De cursus ‘Puzzelen met je hond’ bestaat uit 4 lessen van een uur. Tijdens deze cursus leer je hoe je samen met je hond een spel speelt. Je leert wat je nodig hebt om verantwoord met je hond te puzzelen. Je leert te kijken naar je hond: hoe puzzelt je hond, wat vindt je hond leuk, hoe geeft hij aan dat de puzzel te moeilijk is of dat hij moe is.
Je leert je hond diverse technieken aan die veel voorkomen bij het puzzelen, zoals afrollen, trekken, opwippen, tillen, schuiven en draaien. En natuurlijk spelen we ook gewoon lekker!
En om alles wat je geleerd hebt te oefenen kun je 3 keer een spel van Woof Playtime hondenspellenuitleen mee naar huis nemen.
Deze cursus wordt in groepsverband (minimaal 2 en maximaal 4 baas-hondcombinaties) aangeboden.
Wil je samen met vriend(in)/buur/collega of familie deze cursus volgen? Neem dan contact op met info@woofplaytime.nl om hier een afspraak voor te maken.

Woof Playtime zet diverse losse modules in voor het oefenen van technieken die noodzakelijk zijn om spellen op te lossen. In elke module hoeft maar één techniek uitgevoerd te worden om bij het voertje te kunnen komen. Je hond wordt daardoor niet afgeleid en kan zodoende de techniek goed oefenen. Als de techniek later in een spel met een andere techniek gecombineerd wordt dan weet je hond wat hij moet doen om het spel te kunnen oplossen.

Mini privécursus ‘Puzzelen’

Speel je wel eens spellen met je hond maar heb je nog wat handvatten nodig? Weet je niet goed hoe je je hond kan aanleren dat hij netjes wacht terwijl jij het spel klaarmaakt? Wil je weten welke spellen bij je hond passen? Twijfel je over hoe lang je door kan gaan met spelen, of hoe vaak je een spel achter elkaar kan aanbieden? Volg deze mini privécursus om antwoord te krijgen op deze vragen.
Deze cursus bestaat uit 3 lessen van 45 minuten. In de eerste les wordt de basis van het spelen van een spel behandeld. In de tweede les nemen we door hoe je een moeilijker spel aan je hond aanbiedt en wat de valkuilen daarbij zijn. De inhoud van de derde les is geheel naar wens, zolang het maar met het spelen van spellen te maken heeft.
Neem contact op met info@woofplaytime.nl om een afspraak te maken voor deze minicursus.