Privéles Hersenwerk

Een privéles Hersenwerk door Woof Playtime wordt gegeven volgens de visie van Hersenwerk voor Honden. Tijdens deze les leer je wat Hersenwerk inhoudt en wanneer je het kan toepassen. Je leert hoe je een spel speelt met je hond met allerlei materialen die je toch al in huis hebt. Je leert welke invloed de omgeving kan hebben op het spel van je hond. Je leert naar je hond te kijken en te zien wat hij leuk vindt en hoe hij aangeeft dat hij moe is.

De privéles is helemaal afgestemd op jou en je hond. Daardoor is deze les geschikt voor honden die geen andere honden tolereren, voor snel overpikkelde honden, voor puberende stuiterballen of voor angstige buitenlanders.

De les duurt anderhalf uur maar anderhalf uur aan een stuk spelen is te veel voor een hond. Het spelen wordt dan ook afgewisseld met rusten voor de hond en uitleg voor de baas. 

Naar keuze kan deze les aangeboden worden bij je thuis of op de locatie van WoofExperience Hondenschool. Ga naar pagina Tarieven voor de kosten van deze les. Neem contact op met Woof Playtime voor meer informatie of voor het afspreken van een privéles.