Puzzeluurtje


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 2 augustus 2019 tot en met 23 augustus 2019. De eerstvolgende keer is op 23 augustus 2019 19:00


In de zomervakantie is Woof Playtime elke vrijdag 1,5 uur open. Er kan dan gespeeld worden met de aanwezige spellen. Naast de spellen van de uitleen zijn er spellen beschikbaar die niet uitgeleend worden, zoals het grote draaispel (te groot om uit te lenen) en diverse modules van My Intelligent Dogs (worden gebruikt bij de cursus Puzzelen met je Hond).

Tijdens dit puzzeluurtje krijg je tips hoe een spel aan te leren bij je hond. Er wordt echter géén les gegeven. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen over het spelen van spellen met je hond.

Je kan natuurlijk ook zonder hond langskomen, gewoon om een spel te ruilen.

Entree: € 3 per hond (zomertarief). Zonder hond uiteraard gratis. Je hoeft geen lid van Woof Playtime te zijn om te komen spelen. Als je een spel mee naar huis wilt nemen dan gelden de spelregels en tarieven van Woof Playtime hondenspellenuitleen.

Let op: 1,5 uur spellen spelen is veel te lang voor een hond. Kijk goed naar je hond: hij zal aangeven wanneer hij ‘op’ is.