Cursus Hersenwerk

Tijdens deze cursus heb je meer tijd om dieper in te gaan op Hersenwerk. Je leert wat Hersenwerk is, hoe je het kan inzetten en hoe je verantwoord kunt spelen. Je leert te kijken naar je hond: hoe speelt je hond, wat vindt je hond leuk, hoe geeft hij aan dat het spel te moeilijk is of dat hij moe is.
En natuurlijk spelen we ook gewoon lekker!

Deze cursus bestaat uit 3 lessen van 45 minuten. In de eerste les wordt de basis van het spelen van een spel behandeld. In de tweede les nemen we door hoe je een moeilijker spel aan je hond aanbiedt en wat de valkuilen daarbij zijn. Voor de derde les ga je zelf aan de slag: je ontwerpt een spel en maakt daarvoor een stappenplan. Tijdens de les kijken we hoe het spel en het spelen ermee uitpakt. 
Deze cursus wordt in groepsverband (minimaal 2 en maximaal 4 baas-hondcombinaties) aangeboden.

De cursussen worden gegeven op de locatie van WoofExperience Hondenschool. Ga naar pagina Tarieven voor de kosten van deze cursus. Voor meer informatie of vragen neem contact op met Woof Playtime. In de Woof Playtime kalender worden cursussen aangekondigd, maar zie je er geen of komt die datum niet uit neem dan gerust contact op.