Welkom bij Woof Playtime

‘Leuk’ denk je, ‘spelletjes spelen met je hond’. Op de hondenschool zeggen ze dat het goed is voor de band tussen hond en baas en je hond wordt er lekker mentaal moe van. Dus je gaat naar de dierenwinkel en koopt een spel dat er leuk uit ziet. Na een paar keer spelen blijkt je hond opgewonden tegen het spel te gaan grommen en mept de onderdelen door de kamer.

Dan maar een ander spel gekocht. Helaas, daar is je hond na een week in 2 seconden mee klaar. Voor je het weet heb je een hele verzameling met spellen in je kast. Woof Playtime hondenspellenuitleen is hiervoor een oplossing.


In plaats van spellen kopen in een dierenwinkel kun je ook spelen met allerlei materialen die je toch al thuis hebt, b.v. een theedoek, een oude spijkerbroek, een bakvorm voor muffins, wat plastic zandbakfiguren van de kinderen. Of maak zelf een spel voor je hond. Volg een workshop of privéles Hersenwerk om te leren hoe je zoiets aan je hond kan aanbieden.


Weet je niet goed hoe je dat aanpakt, een spel spelen met je hond? Wil je je hond een vliegende start geven door hem alvast verschillende basistechnieken zoals deksel opwippen, touwtje trekken of dop tillen aan te leren? Dan is de korte cursus ‘Puzzelen met je hond‘ wellicht iets voor je.