Geplaatst op Geef een reactie

Inloop en spelen op vrijdag weer mogelijk

Nu de corona-maatregelen per 1 juli versoepeld zijn is het weer mogelijk om op vrijdag op locatie WoofExperience hondenschool binnen te lopen om spellen te ruilen. Ruilen op vrijdag hoeft dus niet meer op afspraak. Mocht dit tijdstip niet uitkomen neem dan contact op via info@woofplaytime.nl of 06-29 222 564. Eventueel is het mogelijk op vrijdagmiddag of dinsdagavond te komen ruilen, maar dat is alleen op afspraak.

Tijdens de inloop is het mogelijk om met je hond spellen te komen uitproberen. Let wel: er wordt geen instructie gegeven! Kom je met je hond spelen dan vraag ik € 3 entree per hond. Dit omdat na het spelen de spellen schoongemaakt moeten worden.

Ik zie jou en je hond graag weer op de vrijdagochtend! Maar kom alleen als je geen corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebt. En uiteraard houden we onderling 1,5 m afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *